Log på Markedsindex.dk   
Tilmeld onlinebutik   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Butikker -> Bolig og indretning -> Bolig og ejendom -> Nordjysk Forretnings- & Industri Renovation
   
Søg i alle onlinebutikker
Søg i Bolig og indretning
Søg i Bolig og ejendom
Bolig og ejendom
Have
Belysning og elartikler
Møbler og boligtekstil
Hvidevarer/husholdning
Køkken og bad
Gør-det-selv og værktøj

Nordjysk Forretnings- & Industri Renovation

Forretningsrenovation og industrirenovation, Vendsyssel: genbrug, dagrenovation, genbrugspladser, forretningsrenovation og industrirenovation. Arbejder med renovation og genbrug i hele Vendsyssel og Aalborgområdet. Vi tilbyder totalløsninger, der løser alle jeres problemer inden for renovation i Vendsyssel: Vi tager alle fraktioner og står for sortering. Ingen opgaver afvises - fra storkunder i storbyen til småopgaver langt ude på landet. Samarbejder med MiljøLogistik herigennem kan vi tilbyde landsdækkende service, så ét firma engageres til renovation i fx både København og Skagen kommune. Vi råder over eget anlæg i Hjørring: Sorterer og presser affald, pap og papir, som går videre til genbrug.

Nordjysk Forretnings- & Industri Renovation råder over en større maskin- og vognpark med biler og containere til forskellige formål. Denne inkluderer: Hejselastbiler, kapelbiler, udlejning af containere i alle størrelser 140l - 40 m3.

Nordjysk Forretnings- & Industri Renovation


Søgeord til søgning i kategorien Bolig og indretning

Nordjylland
Skagen
dagrenovation
genbrugspladser
forretningsrenovation
industrirenovation
MiljøLogistik