Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Handel på nettet -> Det bør du tage med på festivalen | Gode ideer til pakkelisten
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordRasmus Kampmann
 | 
Oprettet d. 30. April 2019 kl. 13:14
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Det bør du tage med på festivalen | Gode ideer til pakkelisten

Står man og skal besøge en af Danmarks mange festivaler til sommer, bør man helt klart huske at have det rigtige udstyr med. Derfor anbefaler vi klart at man laver en pakkeliste til festivalen. Den bør bestå af alt det festival udstyr, som man kunne få brug for på pladsen. Der er intet værre end at have glemt noget derhjemme - som når man ikke lige har husket at pakke regntøj og gummistøvler, og hele festivalpladsen er fuld af mudder.

Det praktiske udstyr man skal have med til festivalen

Det bør ikke være nogen overraskelse for nogen at man skal huske et telt. Modellen er det telt man vælger spiller dog en stor rolle. Hvis man ikke ønsker at investere i et godt telt, bør man være klar over at teltet måske skal udskiftes på festivalen. Samtidigt har de billige telte typisk kun et lag - så hvis det begynder at regne bliver det meget fugtigt, og i værste fald får man regn ind i teltet. Dette kan dog undgåes med en pavilion. Med en festivalpavilion, sikrer man sig imod regnen i sin camp - og man kan placere sit telt indeunder pavilionen. En pavilion er ikke særligt dyr, og da man er flere der får gavn af den, kan man med fordel splitte investeringen op. Sidst men ikke mindst, bør man altid tage en festivalstol med. En festival er fysisk udmattende, da man står op til alle koncerterne og ikke sidder ned særligt meget. Derfor er det en rigtigt god ide at have noget at sidde på mellem alle koncerterne.