Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Handel på nettet -> Valg af førstehjælpskursus og hjertestarter
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordMark Nilsson
 | 
Oprettet d. 7. February 2018 kl. 20:58
 | 
4 kommentarer
 | 
Tip en ven

Valg af førstehjælpskursus og hjertestarter

Det er meget vigtigt at kunne førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude en dag. Derfor bør man tage et førstehjælpskursus, så man er så forberedt som muligt på situationer, hvor det kræver hurtig indgriben, som fx ved hjertestop. Jeg har flere gange benyttet mig af First-8, der benytter erfarne folk fra Forsvaret som instruktører. De er gode til at gøre noget af den tunge, men også nødvendige teori væsentligt mere spændende med deres historier som soldater. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale alle at bruge dem. Hos First-8 kan man også få vejledning til køb af en billig hjertestarter og de står altid klar til at besvare de spørgsmål, som de formentligt svarer på rigtig ofte fra den almene forbruger - og de gør det meget letforståeligt, da alle hjertestartere tilsyneladende er forskellige.
Søren Carlsen
 | 
Svaret d. 26. February 2018 kl. 14:22

Michael Jaro
 | 
Svaret d. 30. March 2018 kl. 08:42

Søren Carlsen
Adam Jensen
 | 
Svaret d. 19. September 2019 kl. 09:10

Hej Mark Jeg skriver da jeg blot har været inde på og se på din anbefaling herover. Jeg har personligt en kollega som havde hjertestop i starten af året, vi er derfor alle løbende på første hjælpskurser, så vi alle ved hvordan vi skal håndterer en situation som denne. Vi har dog købt vores hjertestarter hos https://foerstehjaelp-shoppen.dk/ da jeg selv var inde over situationen, og vi efterfølgende valgte at købe flere til virksomheden, så der ikke var for lagt i mellem en hjertestarter i den store bygning her i københavn. Vi har dog benyttet deres førstehjælps kursus som du nævner med fuldtilfredshed, det vigtigste er jo blot han man tænker klart og håndtere situationen hurtigt med ro i sindet.
Adam Jensen
 | 
Svaret d. 19. September 2019 kl. 09:13

Hej Mark Jeg skriver da jeg blot har været inde på og se på din anbefaling herover. Jeg har personligt en kollega som havde hjertestop i starten af året, vi er derfor alle løbende på første hjælpskurser, så vi alle ved hvordan vi skal håndterer en situation som denne. Vi har dog købt vores hjertestarter hos foerstehjaelp-shoppen.dk da jeg selv var inde over situationen, og vi efterfølgende valgte at købe flere til virksomheden, så der ikke var for lagt i mellem en hjertestarter i den store bygning her i københavn. Vi har dog benyttet deres førstehjælps kursus som du nævner med fuldtilfredshed, det vigtigste er jo blot han man tænker klart og håndtere situationen hurtigt med ro i sindet.