Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Tips til lån -> Lån: 25.000 eller 300.000 kr? Sådan vælger du det korrekte lånebeløb
   
andersg86
 | 
Oprettet 30. September 2019 kl. 08:58
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Lån: 25.000 eller 300.000 kr? Sådan vælger du det korrekte lånebeløb

Der findes et hav af lånemuligheder derude... Og et hav af blogindlæg som forklarer, hvordan du bedst muligt optager et lån.

I dette indlæg vil jeg træde et skridt tilbage. Her vil jeg nemlig komme nærmere ind på, hvordan du finder ud af, hvor meget du skal låne.

... Det har stor betydning for dine endelige udgifter, om du fx vælger at låne 25.000 kr, eller om du tager et lån på 300.000 kr. Derfor skal du være skarp, når du lægger dig fast på dit lånebeløb!

Hvad skal du bruge pengene til?

Start med at gør dig helt klart, hvad du skal bruge pengene til.

Hvis det du køber er en engangsforestilling - såsom en bil - er det relativt nemt at regne ud, hvad du skal låne. For så skal du i udgangspunktet jo blot låne til at dække udgiften.

Hvis du derimod låner penge til at dække løbende udgifter såsom udgifter til leje, mad, m.v. så kan det blive mere tricky. Her bør du derfor nemlig vurdere, hvor længe du har behov for, at lånet dækker dit underskud.

Læg et budget

Forudsætningen for at træffe en velinformeret beslutning, når du tager dit lån, er, at du har et overblik over din økonomi.

... For at få dette overblik kan du lægge et budget.

Det at lægge et budget er egentligt relativt simpelt. Du lister blot dine indtægter og udgifter. Dette vil give dig indsigt i, om du går i over- eller underskud - og hvad det i givet fald er, som trækker i den ene eller anden retning.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Tips til lån

Se mere om bloggeren andersg86

Der er mange spørgsmål, der kommer op, når emnet falder på lån. På denne blog kan du finde information omkring disse. Dette hjælper dig som forbruger ...

Gå til bloggen Tips til lån

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Lån: 25.000 eller 300.000 kr? Sådan vælger du det korrekte lånebeløb

Lån: 25.000 eller 300.000...

Der findes et hav af lånemuligheder derude... Og et hav a...


Arkiv